Bağlıkaya: Cumhurbaşkanı turizmin sorunlarına hakim!

Bağlıkaya: Cumhurbaşkanı turizmin sorunlarına hakim!
TÜRSAB Başkan adayı Firuz Bağlıkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan himayesinde düzenlenen ve Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden, binlerce turizmcinin katıldığı 3. Turizm Şurası’yla ilgili değerlendirmelerde bulundu.


Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen protokol açılışına, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem ve Türkiye Rehberler Birliği Başkanı Ahmet Zeki Apalı ile birlikte katılan Bağlıkaya,
 
Firuz Bağlıkaya; Türkiye’nin turizm politikalarına yön verecek olan stratejilerin geliştirileceği Şura öncesinde hazırladığı turizm raporunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na takdim etti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sektörün sorunlarına hakim olduğunu belirten Bağlıkaya, ''Kişi başı turist gelirinin yükselmesini hedef olarak gösterdi ki, bu çok önemli bir konu.  ‘Müşterisiz ticarethane, motorsuz arabaya benzer.’ diyerek pazarlama konusuna verdiği önemi de gösterdi. Turizmin çeşitlendirilmesi gerektiğinden ve yeni pazarlara açılma konularından bahsetti.'' dedi.
 
Türkiye’nin rekabet edilmesi zor bir ülke olduğunu belirten Bağlıkaya: “Sayın Cumhurbaşkanımız turizmcilerin kullandığı tüm terminolojilere hakim. Biz de kendisiyle aynı şeyleri savunuyoruz.” dedi.








Bu Haber 02.11.2017 - 08:25:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.