Azur Air kış döneminde Rusya'dan nerelere uçacak?

Azur Air kış döneminde Rusya'dan nerelere uçacak?

Rusya'nın önde gelen charter hava yolu Azur Air'in kış dönemi uçuş programı belli oldu.


Turizm Güncel - Dış Haberler

AZUR Air kış döneminde Rusya'dan 7 turizm destinasyonuna uçuş yapacak. Peki bu uçuşlar nerelere yapılacak, uçuşlarda hangi tur operatörleri kapasite kullanacak?

Tayland

Azur Air kış döneminde Rusya'nın Moskova, St. Petersburg, Irkutsk, Khabarovsk, Krasnoyarsk, Kazan, Novosibirsk, Perm, Yekaterinburg, Ufa, Vladivostok, Kemerovo, Omsk, Samara ve Tyumen şehirlerinden Tayland'a uçuş yapacak. Uçuşlardaki kapasiteler ANEX Tour, Intourist, Coral Travel ve FUN&SUN tarafından kullanılacak.

Sri Lanka

Moskova, St. Petersburg, Krasnoyarsk ve Novosibirsk'ten yapılacak Sri Lanka uçuşlarını ANEX Tour, FUN & SUN ve Intourist kullanacak.

Hindistan (Goa)

Moskova, Yekaterinburg, Kazan, Omsk ve Perm'den yapılacak Goa uçuşlarındaki koltuklar ANEX Tour, Coral Travel, FUN&SUN ve Intourist tarafından doldurulacak.

Maldivler

Azur Air ve tur operatörü Loti'nin planladığı Black Jet uçuşlar yapılacak. Azur Air uçuşları ANEX Tour, Coral Travel, Intourist; Black Jet uçuşları sadece Loti tarafından kullanılacak.

Türkiye

Moskova, St. Petersburg ve Kazan'dan Antalya'ya yapılacak uçuşlar yine ANEX Tour, Coral Travel, FUN & SUN ve Intourist tarafından kullanılacak.

Birleşik Arap Emirlikleri

Moskova'dan Ras Al Khaimah ve Dubai; Nizhny Novgorod, Perm, Soçi ve Ufa'dan yapılacak Dubai uçuşlarındaki kapasite ANEX Tour, Coral Travel, FUN&SUN tarafından kullanılacak.

Mısır

Moskova'dan yapılacak Şarm El Şeyh ve hurghada uçuşlarının kapasiteleri Intourist ve Azur Air tarafından kullanılacak.



Bu Haber 02.12.2022 - 09:15:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.