İkinci otelini açtı, zincir olma yolunda ilerliyor

İkinci otelini açtı, zincir olma yolunda ilerliyor
Tarihi Sultanahmet Yarımadası’nda faaliyet gösteren Levni Hotel, açtığı yeni otelle zincir olma yolunda ilerliyor. Şirketin yeni tesisi Levni Plus Hotel, İstanbul-Sirkeci’de hizmete girdi.



Levni Hotel, zincir olma yolunda ilerliyor. Sirkeci’de yeni hizmete giren Levni Plus Hotel, Hip Hotel statüsünde hizmet veriyor. Levni Plus Hoel, lüks mobilyalarla döşeli odalarıyla üst segment müşteriyi ağırlamayı hedefliyor.

‘’İnce eleyip sık dokuduk’’

Otelin 20-25 metrekare arasında değişen odalarda misafirlerin konforunu ön plana alan Levni Plus Hotel, odaları ressam Prof. Süleyman Saim Tekcan imzasını taşıyan tablolarla süsledi. Levni Plus Hotel’ın girişinde yer alan Tiamo Restaurant, Türk ve dünya mutfağından örnekler sunuyor. Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, “Yeni hizmete açtığımız Levni Plus Hotel’in inşaat aşaması iki yıl sürdü. Ama bu sürecin sonunda gerçekten içimize sinen bir otel ortaya çıktı. Bu sürecin iki yıl sürmesinin nedeni, çok ince eleyip sık dokumamızdır. İstanbul’a değer katan bir otel yaptığımıza inanıyorum. Misafirlerimizden şimdiye kadar aldığımız geri dönüşler de çok olumlu” dedi.

levni plus-hotel

Üçüncü otel Sultanahmet’in en büyük tesisi olacak

Levni Hotels zincirine eklenecek üçüncü otelin yolda olduğu bilgisini veren Aydın Karacabay, 2019’un sonunda inşaasına başlanacak zincirin üçüncü tesisinin, Sultanahmet bölgesinin en büyük oteli olacağını söyledi.



Bu Haber 05.09.2019 - 10:44:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.