Avrupa Parlamentosu'ndan tek saat uygulamasına yeşil ışık
Avrupa Parlamentosu Ulaştırma Komitesi, üye ülkelerde tek saat uygulamasına geçilmesine ilişkin tasarıyı onayladı.

Avrupa Parlamentosu (AP) Ulaştırma Komitesi, üye ülkelerde yaz ve kış aylarında saat değişikliği yapılmasına son verilmesine ilişkin hazırlanan tasarıya onay verdi.
Komite üyeleri, tek saat uygulamasına geçilmesini öngören tasarıyı 11'e karşı 23 oyla onayladı.
Tasarıya göre, AB üyesi ülkeler Nisan 2020'ye kadar yaz veya kış saati arasında kalıcı bir tercihte bulunacak ve 2021'den itibaren mevsimsel saat uygulamasına son verilecek.
İlgili Haberler

ATF Türkiye’ye son 1 ay kaldı: 54 milyar euroluk ticaret hacmi Antalya’da buluşuyor
Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli turizm buluşması ATF Türkiye – Uluslararası Antalya Turizm Fuarı, sekizinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 26–27–28 Ekim 2026 tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek ATF; temsil edeceği 54 milyar Euroyu aşan dev ticaret hacmiyle küresel turizmin en büyük buluşmalarından birine sahne olacak.

Aydın Didim'de vakıflara ait 4 taşınmaz 30 yıllığına kiralanacak! 401 milyona ihaleye çıkıyor
Aydın’ın en turistik bölgelerinden olan Didim’de bulunan 4 vakıf taşınmazı, yapım veya onarım hizmetleri karşılığında 30 yıl boyunca kiralanmak üzere 401 milyon liraya ihaleye çıktı.

İTF26'da BDT pazarının Türkiye için önemi masaya yatırıldı
Uluslararası İstanbul Turizm Fuarı'nda Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinin Türkiye turizmi için önemi ele alındı.



%20(2).gif)

