Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill’i satın aldı

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill’i satın aldı

Swissotel Residences Bodrum Hill, Avrupa Konutları tarafından satın alındı.


Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan ve Çağdaş İnşaat tarafından 32 dönüm arazi üzerine inşa edilen Swissotel Residences Bodrum Hill el değiştirdi.

Patronlar Dünyası’ndan Meltem Günay’ın haberine göre, 124 odalı otel ve 55 adet 90-559 metrekare aralığında daire, dubleks ve villalar ile hizmet veren Swissotel Residences Bodrum Hill, Avrupa Konutları tarafından satın alındı. Satın alınma resmi olarak henüz gerçekleşmedi ama tarafların anlaştığı ve önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapacağı öğrenildi.

Satın alımla ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde değerlendirme raporunun tamamlanmasının ardından açıklanması bekleniyor. Projedeki villalar şahıslara ait ama villa sahipleri otelin açık/kapalı havuzları, restoran-bar, spa, fitness center, masaj odaları, Türk hamamı, toplantı odaları ve diğer seçkin hizmet ünitelerinden faydalanabilme imkânına sahip olacak. Konut sahipleri ayrıca Swissotel kiralama sistemine dahil edilerek dilerlerse konutlarını işletmeye kiralayabiliyor.



Bu Haber 27.12.2023 - 16:27:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.