'AtlasGlobal’e 100 milyon dolarlık finansman desteği gündemde'

'AtlasGlobal’e 100 milyon dolarlık finansman desteği gündemde'

Dünya gazetesi yazarı Jale Özgentürk, AtlasGlobal'e 100 milyon dolarlık kredi desteğinin gündemde olduğunuz yazdı.


Yaşadığı finansal sorunlar nedeniyle 26 Kasım-21 Aralık tarihleri arasında uçuşlarını durdurmak zorunda kalan AtlasGlobal'e, 100 milyon dolarlık finansman desteğinin gündemde olduğu belirtildi.

Dünya gazetesinden Jale Özgentürk'ün haberine göre, 21 Aralık'ya uçuşlarına yeniden başlayan AtlasGlobal'in performansının henüz yeterli olmadığını, iptallerle beraber bileti elinde kalan yolcuların şikayetinin devam ettiğini belirtti. AtlasGlobal'in yolculara geekli bilgilendirmeyi yapmadığını, maaş ödemelerindeki aksamaların ise devam ettiğini kaydeden Özgentürk, ''Sorunların giderilmesi için öğrendiğime göre AtlasGlobal’e 100 milyon dolara yakın bir finansman desteği verilmesi gündemdeymiş. Ancak bu kaynağın yurtiçinden mi dışarıdan mı olduğu bilinmiyor.'' diye yazdı.



Bu Haber 31.12.2019 - 12:11:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet Akyüz 01.01.2020 - 04:18

    atlasglobal 21 aralıkta iade biletler ile ilgili bilgi verecekti fakat bırakın bilgiyi cevap bile vermiyorlar.Bu ülkede malesef yapanın yanına kar kalıyor.mağdur her zaman mağdur zengin hep zengin suç.işlele bile adalet yine mağdurdan değil güçlüden yana yani burdan ne yazsak boş dinleyen zaten yok

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.