Atlasglobal, 'enflasyonla mücadele' için bilet fiyatlarını düşürdü

Atlasglobal, 'enflasyonla mücadele' için bilet fiyatlarını düşürdü
Atlasglobal Havayolları, 'enflasyonla mücadeleye katkı sunmak için2 bilet fiyatlarını yüzde 20 düşürdüğünü açıkladı.

Atlasglobal Havayolları, hükümetin açıkladığı “Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı”na, bilet fiyatlarında yüzde 20 indirim yaparak destek vereceğini duyurdu. Şirketin indiriminin, iç hat uçuşlarında 27 Aralık'a devam edeceği belirtildi.

Hükümetin yüzde 10 indirim çağrısının arkasından harekete geçen Atlasglobal Havayolları, tüm iç hat uçuşu biletlerinde 27 Aralık tarihine kadar yüzde 20 indirim yapma kararı aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Atlasglobal Havayolları Ticaret Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Arşan, “Ekonomileri güçlü olan ülkelerin şirketleri de güçlü olur. Bu bakış açısıyla ülkemizde son aylarda artan enflasyonu düşürme kampanyasına önemli bir destek verme kararı aldık. Hükümetimizin yaptığı yüzde 10 indirim çağrısının üstüne çıkarak tüm iç hat uçuşlarımızda 27 Aralık tarihine kadar yüzde 20 indirim yaptık. Bu kararımızla hem yıllardır bizi tercih eden misafirlerimizin bütçelerine yardımcı olmak hem de ülkemizin hak ettiği seviyeye gelmesine destek vermek istiyoruz” dedi.


Bu Haber 13.10.2018 - 10:48:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.