AtlasGlobal 2 adet A330 aldı, BDT kapasitesini arttırdı

AtlasGlobal 2 adet A330 aldı, BDT kapasitesini arttırdı
Filosuna iki adet Airbus A330 ekleyen AtlasGlobal, BDT ülkelerinden yaptığı operasyonlarını arttıdı.


Atlasglobal’in bünyesine katılacak olan iki adet Airbus A330’la filosundaki uçak sayısını 18’e çıkaracak. Airbus tarafından üretilen geniş gövdeli, çift motorlu uzun menzilli A330 modeli, tam depo yakıtla yaklaşık olarak 13 bin 400 kilometre mesafeye kadar uçabiliyor. 330 ekonomi sınıfı koltuğa sahip olan A330’lar, 12 ton kargo taşıyabiliyor. Atlasglobal, bu yeni iki uzun menzilli uçağını, yurt dışı destinasyonlara yönlendirecek.



BDT ÜLKELERİNE YAPILAN SEFERLER ARTIRILDI

2017 yaz sezonunda Antalya çıkışlı 15’e yakın BDT ülkesi şehirlerine haftada yaklaşık 80 tarifeli sefer düzenleyen Atlasglobal'in bu yıl üç misli taleple karşılaştığı belirtildi. Bu nedenle Antalya ve Dalaman’a ağırlık verilmesine karar veren şirket, BDT şehirlerine yapılan haftalık sefer sayısını da artırdı.

Diğer taraftan, Atlasglobal turizm sezonunda Avrupa’da Air France, KLM ve Air Serbia ile ortak (codeshare) uçuş yapılan Paris, Amsterdam ve Belgrad hatlarının yanı sıra Dusseldorf ve Londra uçuşları ile Tahran, Bağdat, Erbil, Cidde, Medine, Beyrut, Telaviv, Erivan, Kuveyt, Mikonos, Kıbrıs gibi uçuş noktalarına yapılan tarifeli seferlere ara vermeden devam edecek. Yurtiçi hatlardaki İstanbul çıkışlı İzmir, Antalya, Bodrum ve Dalaman seferleri ise aralıksız sürecek.


Bu Haber 18.05.2018 - 13:18:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.