Atatürk'e hakaret eden şahıslar acenteci çıktı

Atatürk'e hakaret eden şahıslar acenteci çıktı

Gülhane Parkı'nda Atatürk'e hakaret eden kişilerin, Türkiye'de resmi olarak acentecilik yapan Suudi Arabistan vatandaşları olduğu ortaya çıktı.


İstanbul Gülhane Parkı'ndaki Atatürk büstünde çektikleri hakaret videosu ile tepki toplayan kişilerin, 10862 belge numarası ile TÜRSAB'a kayıtlı Al Hatim Turizm adlı seyahat acentsinin ortakları Hamdan M.B. ve Hatim A.M. olduğu ortaya çıktı. Acenteciler, Suudi Arabistan uyruklu oldukları belirtilen kişilerin, TÜRSAB belgesinin iptal edilmesini isteyen acenteciler, Whatsapp gruplarında ve sosyal medya platformlarında bir kampanya başlattı.

Büstte video çeken kişilerin Atatürk'e ağır hakaretler ettiğini belirten acenteciler, ''Ülkemizin aydınlık yüzü olan turizmcilerin ve turizm camiasının içerisinde bulunmayı hak etmeyen bu şahıslar hakkında birliğimizin en kısa sürede gerekli araştırmaları yaptıktan sonra işlem başlatması ve birliğimizin üyeliğinden çıkartılması kamuoyunun tepkisini bir nebze de olsa hafifletecektir.'' ifadelerini kullandı.

Hiçbir ülkenin kurucusuna ve kutsal değerlerine karşı aşağılama ve hakaret yapılamayacağını kaydeden acenteciler, TÜRSAB'ın bir an önce konuyla ilgili olarak gerekeni yapmasını talep etti.



Bu Haber 09.04.2019 - 17:35:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • kamil 11.04.2019 - 01:31

    derhal yargılanmalı cezalarını cektikten sonrada sınır dısı edilmeliler

  • nasa 10.04.2019 - 10:55

    Bu gereksiz şahısların belgeleri iptal edilsin edilmiyorsa da biz otelciler olarak bu acentayı al hatım turızm mi kara listeye alıp kendilerine oda vermeyelim iş yapamaz hale gelip defolup gitsin.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.