Astrolog Hande Kazanova 2024 turizm sezonu için ne dedi?

Astrolog Hande Kazanova 2024 turizm sezonu için ne dedi?
Astrolog Hande Kazanova, 2024 turizm sezonunda neler yaşanabileceği ile ilgili Turizm Güncel’e değerlendirmelerde bulundu.

Turizm Güncel 

Ünlü astrolog Hande Kazanova Mersin’in İçmeler mevkiinde faaliyet gösteren BN Thermal Hotel bünyesindeki Silence Studio’da düzenlenen ‘Astro Şifa’ etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. 2024 sezonuyla ilgili Turizm Güncel’e değerlendirmelerde bulunan Kazanova, nisan ve ağustos aylarına dikkat çekti. 


2023 yılında turizmde iniş-çıkışların yaşanmasının Satürn’ün balık burcuna geçmesinden kaynaklandığını belirten Hande Kazanova, “Satürn bizim 9. ev dediğimiz, aslında yurt dışında yabancı insanlarla yapılan her türlü işi (ithalat, ihracat, turizm) kapsıyor. Bu alanda ağır bir gezegen alıyoruz. O nedenle 2023 turizmde hangi noktalarda yatırımlarımızın ne olması, ne kadar güçlenmesi ya da turizmde doğru biçimde adım atıp atmadığımız konularıyla yüzleştiğimiz bir yıl oldu.” dedi. 

2024 yılında ise nisan ayına kadar turizmde zorlanmaların olabileceğini kaydeden Kazanova “Ondan sonraki dönemde artık bu etkileri almamaya başlayacağız. Ancak ağustos ayında turizmde biraz problemlerle karşılaşabiliriz. Çünkü o dönemde global ölçekte işsizliğin artması ve resesyon gibi nedenlerle piyasalar zorlanabilir. 2024 yılında iç pazarda da hareketlenme artacak.” dedi.

Kazanova ayrıca, Türkiye açısından 2025 yılı ve sonrasında turizm alanında hızlı gelişmeler yaşanabileceğini ifade etti.


Bu Haber 19.09.2023 - 15:22:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Misafir Degilim 20.09.2023 - 11:35

    Bundan sonraki asama cinci hocalara gidip badelenmek

  • Falcılara da danışın

    Bekir pak 19.09.2023 - 08:55

    Artık gökteki yıldızlara mı bakıp ne olacağı öngörülüyor?Oldu olacak kahve falı baktırıp medyumlara gitsin turizm kompradorları :)

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.