Artan fiyatlar Rusya’da Türkiye tatili satışlarını nasıl etkiledi?

Artan fiyatlar Rusya’da Türkiye tatili satışlarını nasıl etkiledi?

Türk otelcilerin Rusya pazarında fiyatları yüzde 5-15 oranında arttırması Rusya’da erken rezervasyon satışlarını nasıl etkiledi? İşte detaylar...


TurizmGüncel - Dış Haberler

Avrupa pazarının açılması ile birlikte Türk otelcilerin hem iç pazar hem de Rusya pazarı fiyatlarını arttırmıştı. Artan fiyatların Rusya pazarında gerilemeye neden olacağı yönünde tahminler yapılırken, Rus Tur Operatörleri Birliği konuya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, artan fiyatların Rusya’da erken rezervasyon satışlarını düşürmediği, hatta geçen yıla kıyasla satışlarda artış olduğu kaydedildi.

BIBLIO GLOBUS: YÜZDE 35 ARTIŞ VAR

Anex Tour, artan fiyatların erken rezervasyon talebini etkilemediğini belirtirken,  Biblio Globus Türkiye satışlarının geçen yılın yüzde 35 üstünde olduğunu açıkladı. Söz konusu verilerin son 3 aya ait olduğuna dikkat çeken Biblo Globus, satış derinliğinin de yüksek olduğunu ifade etti.

TUI RUSYA: TÜRKİYE LİDER

TUI Rusya ise fiyatların yüzde 10-15 artmış olmasına rağmen rezervasyonlarda bir gerileme olmadığını belirtirken, rezervasyonlarda Türkiye’nin lider olduğunu açıkladı. TUI Rusya, yoğun rezervasyon alan diğer destinasyonların ise İspanya, Kıbrıs ve Karadağ olduğunu vurguladı.

TEZ TOUR: TÜRK OTELCİLER TALEBİ CANLANDIRDI

Tez Tour ise Türk otelcilerin yüzde 50’ye varan erken rezervasyon indirimleri ile talebi canlandırdığını ve Türkiye rezervasyonlarında  bir gerileme olmadığını ifade etti.



Bu Haber 22.01.2019 - 20:34:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.