Boş
Otel yapana kadar etkinlik için bu para harcansa daha faydalı olur bence otel yapmak artık turizme katkı sağlamıyor vakkal açar gibi otel açılıyor. Boş işler hale hazırdaki otelleri ucuza verilecwğinw kalite yükseltilmelidir.
Antalya’ya 1,4 milyar TL yatırımla 416 odalı 4 yıldızlı otel yapılması planlanıyor.
Turizm Güncel
Antalya’nın Manavgat ilçesi Sorkun Mahallesi 2352 ada 1 parseldeki 16 bin 668 metrekarelik arazi üzerine 1 milyar 435 milyon TL yatırımla 4 yıldızlı otel yapılacak.
Atölye Artı Mimarlık Müh. Müş. Yapı Tur. ve Tic. A.Ş., tarafından yapılması planlanan tesis ‘LRS Hotels Sorgun Akadia Elite’ adıyla faaliyet gösterecek.
Tesiste 416 oda ve 832 yatak kapasitesinin yanı sıra SPA alanı (hamam, sauna, buhar odası, kapalı havuz, tuz odası, cilt bakım ünitesi, masaj odaları), erkek ve kadın kuaförü, restoran, alakart restoran, pasta salonu, toplantı salonu, mini club, dükkanlar, açık yüzme havuzları, açık kaydıraklı yüzme havuzu, havuz bar ve snack bar faaliyet gösterecek.
Tesisin inşaat aşamasında 200, işletme aşamasında ise 300 kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.
Otel projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından ÇED süreci başlatıldı.
Otel yapana kadar etkinlik için bu para harcansa daha faydalı olur bence otel yapmak artık turizme katkı sağlamıyor vakkal açar gibi otel açılıyor. Boş işler hale hazırdaki otelleri ucuza verilecwğinw kalite yükseltilmelidir.
Hergün şuraya şu kadar otel buraya bu kadar otel yapılıyor haberleri var neden yapılıyorki bizim ülkemize artık turist gelmek istemiyor Hem döviz baskılanıyor hem mal sahipleri kiralarda uçuyor devlet vergilerde uçuyor haliyle avrupadan dahi pahalıyız hepsinden önemlisi Sokak çeteleri 14 -15 yaşındaki çocuk çeteleri hayvan bitki kadın katilleri ülkenin her yanını sarmış durumda Bu sebeplerden dolayı güvensiz bir ülkeyiz hızlı bir şekilde turisti kaybediyoruz neden bu kadar otel yapılıyor ki ?
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri