Antalya’nın ikon oteli Venezia Palace satıldı, işte yeni sahibi 

Antalya’nın ikon oteli Venezia Palace satıldı, işte yeni sahibi 
İstanbul ve Belçika merkezli yatırımcılar, Palmiye Turizm Grubu'nu Antalya ve Ankara'daki öncü otelleriyle birlikte satın aldı.

Türk turizm gruplarından biri olan Palmiye Grubu bünyesindeki iki değerli otel Antalya Kundu-Lara’da bulunan Venezia Palace ve Ankara Çankaya'daki Meyra Palace, İstanbul’dan Ertok Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tokmakçı ile dünya çapında tarım ve gıda ithalatı konusunda uzmanlaşmış Belçika vatandaşı Kadir Şen tarafından satın alındı. Ocak 2024'te tamamlanan bu stratejik satın alma işlemi, öz sermaye ve kısmi kredi finansmanı ile gerçekleştirildi.

Erdal Tokmakçı ve Kadir Şen'in ortaklığıyla yeni sezona merhaba demeye hazırlanan Venezia Palace ve Meyra Palace, misafir memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyerek, otelin prestijini daha da artırmayı ve daha geniş bir kitleye ulaşmayı amaçlamaktadır. 

2024 yaz sezonunda, otelde kapsamlı yenilikler ve iyileştirmeler planlanmaktadır. 2025 sezonu için odaların modernize edilmesi, yeni hizmetlerle birlikte misafir memnuniyetini doruk noktaya çıkartılması, çeşitli etkinliklerin sunulması ve yeni turizm tesisleri ile yatırıma devam edileceği planlanmaktadır.


Bu Haber 12.02.2024 - 12:07:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.