Antalyalı turizmciler Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret etti 

Antalyalı turizmciler Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret etti 

Antalyalı turizmciler, Antalyalı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in başkanlığındaki heyetle Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret etti.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığındaki Antalya heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u Ankara'da ziyaret etti. ABB Başkanı Muhittin Böcek, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, Muhittin Böcek'in turizm danışmanı Osman Ayık, BETUYAB Başkanı Ramazan Taş, Barut Hotels Barut Yönetim Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ahmet Barut, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Av. İbrahim Kurt, Büyükşehir Belediyesi ve ASAT bürokratlarının yer aldığı ziyarette Lara-Kundu Turizm Yolu Projesi ile yağmur suyu drenaj hatlarının planlanması görüşüldü. Muhittin Böcek, Bakan Ersoy'a projeyi anlatarak, destek istedi.

Toplantıda Bakan Mehmet Nuri Ersoy'a Lara-Kundu turizm yolu, peyzaj, yağmur suyu, arıtma ve içme suyu yenileme projesi hakkında bilgi veren Başkan Muhittin Böcek, görüşmeye ilişkin şu bilgileri verdi:

"Geçen hafta bölgemizdeki turizmciler ile bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Büyükşehir Belediyesi olarak yapmayı planladığımız Lara- Kundu turizm yolu projesinin detaylarını konuştuk. Projede Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Su İşleri ve Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı çalışmalar var. Bunlara ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Toplantıda ayrıca Antalya'da hayata geçireceğimiz diğer yatırım projelerimizi konuştuk. Doğu Garajı Nekropol Müzesi'nin son detaylarını paylaştık. Nekropol alanında yapılan kazılarda çıkan sikke, heykeller ve benzeri objelerin sergilenmesini gündeme getirdik. Çok verimli bir toplantı oldu" 



Bu Haber 22.12.2021 - 15:46:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • mehmet ekizler 22.12.2021 - 10:42

    Kimse kusura bakmasın ama , yine aynı hata. Turizm ci demek canını dişini takıp yut dışında eliinden geldiği kadar yolcuyu türkiye ye getiren insan demektir. tui, odeon, kilit global, anex ve bu adar büyük de olmasa bir çok turizm acentasıdır. Otellerin bu güne kadar truzim e desteği olmamıştır.Otelciler yatrımlarına yatırı9m katmak için uğraşmıştır ama bu ülkeye gerçekten turist getirmeye çalışan acentalar maaelesef hiç bir zaman bakan ve ya devlet tarafından dikkate alınmamıştır. O yüzden bu yorumumu yayınlarsınız ve ya yayınlamazsınız. Turizm in gelişmesi otel sahipleri ile olamaz. O yüzden bu gibi toplantılar sadece zaman kaybıdır. Elini taşın altına koyan acentalar ile truzim gelişler. Otelimde bu sene yabancı içki var o yüzden ben luxery oldum diye böbürlenen otelcilerle bu turizm ileri gitmez.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.