Antalyalı otelci kayıptı: Kendisini oteldeki ofise kilitlemiş

Antalyalı otelci kayıptı: Kendisini oteldeki ofise kilitlemiş
Kendisinden günlerdir haber alınamayan Antalyalı otel işletmecisi B.Ş.'nin kendisini oteldeki ofise kitlediği ifade edildi.

Antalya’da otel işleten ve maddi sıkıntılar yaşadığı belirtilen B.Ş.’den uzun süre haber alamayan yakınları durumu kolluk kuvvetlerine bildirmişti. Olay hakkında inceleme başlatan Jandarma ekipleri B.Ş.’nin Manavgat’taki oteline girdiğini ve bir daha kendisinden haber alınamadığını tespit etmişti.

B.Ş.’nin kendisini otelde kendisine ait olduğunu iddia ettiği ofisine kilitlediği öğrenildi.

Otelini 5 yıl önce kiraya veren B.Ş.’nin kiracılarıyla sorunlar yaşamaya başladığı ve otelde kendisine ait olduğunu öne sürdüğü ofise girişinin engellendiği öne sürüldü. B.Ş.’nin çilingir ile kapıyı açtırarak kendini odaya kapattığı ifade edildi.

İşletmecilerin B.Ş.’nin çıkması için odanın elektriği ve internet erişimini kesmesi üzerine gerilimin yükseldiği belirtilirken birkaç gün kendini odaya kapatan otel işletmecisi hakkında yerel basında kayıp haberleri çıktı.

Şeker ve tansiyon hastası olduğu öğrenilen B.Ş.’nin, yemek ve ilaç erişiminin de engellendiği iddia edilirken otel işletimcisinin ambulans çağırarak otelden çıktığı belirtildi.

Hastanedeki kontrolleri sonrası Jandarma, B.Ş ve otel işletmecisinin ifadelerini aldı. İşletmeciler B.Ş.’nin otelin marka değerini düşürücü eylemlerde bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Otelle ilgili yeni bilgiler de ortaya çıktı. 2016 yılında Azur Resort Spa ismi ile açılan otelin 2020 yılında işletme ruhsatı olmadığı ve kaçak çalıştığı tespit edildiği için mühürlenerek kapatıldığı öğrenildi. Daha sonra ismi değiştirilerek Clup Hotel Casa Ruza olarak faaliyete başlayan otel 28 Temmuz 2022 tarihinde otel, icradan satışa çıkarıldı.

2011 yılında Payallar Beldesi Büyükyer Mahallesi’nde ruhsat almadan kaçak otel inşaatı yaptırdığı gerekçesiyle suçlanan B.Ş., suçlu bulunarak 12 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak B.Ş., Payallar Belediye Başkanı Abdullah Öztürk’ü inşaat ruhsatı vermemekle suçladı.

 



Bu Haber 20.11.2023 - 10:03:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.