Antalya'daki sıra dışı etkinlik, bu yıl Mardan Palace'da

Antalya'daki sıra dışı etkinlik, bu yıl Mardan Palace'da

Bu yıl 5'inci kez düzenlenecek olan International Mice and Wedding Foum'un (IMWF) adresi bu sefer Antalya’nı ikonik oteli Titanic Mardan Palace oldu.


50 ülkenin önde gelen acenteleri katılacak

International Mice and Wedding Forum, bu yıl 14-18 Mayıs tarihleri arasında Titanic Mardan Palace'ın ev sahipliğinde düzenleniyor. Dünyanın 50 ülkesinin önde gelen düğün ve MICE acentelerini bir araya getiren Forum, kendi alanında dünyanın önde gelen platformlarından biri haline geldi.

İş ve dostluk ilişkisi birlikte gelişiyor

Dev üretkenliğe sahip MICE ve Wedding acentelerinin üst düzey yetkilileri ile görüşmek, tanışmak, iş ve dostluk ilişkisi kurabilmek amacıyla pek çok ulusal ve uluslararası zincir otel, büyük havayolu şirketleri, konusunda uzman sektörel tedarikçi firma IMWF’e akın edecek.

Gündüz paneller ve görüşmeler, gece benzersiz partiler

Forum kapsamında gündüz, alanında uzman ve vizyoner profesyonellerin sahne aldığı zengin içerikli panellerde ve oturumlarda sektörün son trendleri tartışılacak, ayrıca birebir randevulu görüşmelerde katılımcılar birbirlerini tanıyacak ve ürünlerini tanıtma fırsatı elde edecek.

imwf1_1

Akşamları ise dünyanın en iyi etkinlik tasarımcılarının özel olarak hazırladığı benzersiz Show ve partileri ile IMWF’20, bu yıl da çok büyük bir iş potansiyelini eşsiz bir atmosferde bir araya getirecek.

Pek çok şirket ön rezervasyonla yerini aldı

Başarıyla gerçekleşen IMWF'19'un ardından, IMWF'20 için henüz tarih ve yer belli olmamasına rağmen dünyanın dört bir yanından otel, etkinlik firması ve havayolu şirketinin ön rezervasyonla yerini aldığını belirten organizasyon yönetimi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, forumun bu yıl da Tanıtma Genel Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ve Antalya Valiliği tarafından desteklenmesini bekliyor.

Tüm katılımcılara Antalya’nın tarihi ve kültürel dokusunun düzenlenecek gezi ve özel organizasyonlarla yaşatılacağı IMWF’20, Türk Hava Yolları Ana Partnerliği, Titanic Mardan Palace ev sahipliği ve Inventum Global’in güç birliği ile gerçekleşecek.



Bu Haber 11.09.2019 - 14:25:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.