''Antalya'da yıl boyu çalışan oteller de kapanmaya başladı''

''Antalya'da yıl boyu çalışan oteller de kapanmaya başladı''

Antalya'da bazı otellerin kontratları bulunmasına rağmen kapanmaya başladığı belirtiliyor.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rus turizm haber portalı TourDom'um muhabiri Maria Sheker, kontratları bulunmasına rağmen Antalya'daki otellerin kapanmaya başladığını bildirdi.

Muhabirin bildirdiğine göre oteller, ısrarcı müşterileri bile kabul etmeyi bıraktı. Bunun nedeninin Avrupa'dan ve Rusya'dan uçuşların 'kısmen' askıya alınması olduğunu belirten TourDom muhabiri, ''Her zaman tüm yıl açık olan, konferanslara, takımlara ve sporculara ev sahipliği yapan Titanic Beach Lara oteller gibi oteller bile kapanmaya başladı. Elbette bunda tur operatörlerinin Covid-19 nedeniyle uçuşlarını optimize etmeleri de büyük rol oynuyor.'' dedi.

Tur operatörlerinin programlarını kesmek zorunda kaldığı belirtilen haberde, ''Uçuş ayarlamaları nedeniyle bazı turistler tatillerini yarıda kesmek zorunda kaldı. Bununla birlikte tedarikçiler, kullanılamayan tatil günlerinin parasını müşterilere geri ödüyor.'' ifadeleri kullanıldı.

Haberde, Alanya'da da benzer bir durumun söz konusu olduğu ifade edildi. Alanya'da da otellerin kapandığı, bu kasım ayında durumun diğer kasım aylarına göre farklı olduğu ifade edildi.



Bu Haber 12.11.2020 - 09:39:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.