Antalya’da tur otobüsü kaza yaptı, yaralılar var

Antalya’da tur otobüsü kaza yaptı, yaralılar var

Antalya’nın Akseki ilçesinde tur minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 3’ü Rus vatandaşı olmak üzere 9 kişi yaralandı.


Antalya’nın Akseki ilçesinde Fun&Sun’a hizmet veren ve 8 yolcu taşıyan tur midibüsü otomobil ile çarpıştı. Kazada 3’ü Rus 9 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri midibüste mahsur kalan yolcuları kurtarırken, sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları çevre hastanelere kaldırdı.

Kazayla ilgili Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) tarafından yapılan açıklamada “İki Rus turist taburcu olmaya hazırlanıyor. Bir diğeri doktorlar tarafından muayene ediliyor. Hepsi sigortalı. Durumu kontrol altında tutuyoruz ve Antalya’daki Rus Konsolosluğu ile sürekli etkileşim halindeyiz” ifadelerine yer verildi.

GazetemRu’da yer alan habere göre,  açıklamada Türkiye’deki tatilleri sırasında kaza yapan tüm Rus vatandaşlarının sağlık sigortasına sahip olduğu ve tedavisi süren Rusların sağlık giderlerinin sigorta şirketi tarafından karşılanacağı duyuruldu.



Bu Haber 06.07.2022 - 09:15:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.