Antalya’da Rus turist otelci sevgilisi tarafından 1,3 milyon TL dolandırıldı

Antalya’da Rus turist otelci sevgilisi tarafından 1,3 milyon TL dolandırıldı

Antalya’dan ev almak isteyen Rus turist, otelci sevgilisi tarafından 1 milyon 310 bin lira dolandırıldığını iddia etti.


Rusya’daki evini satarak Antalya’dan ev almak isteyen Albina Kamilova, otel işletmecisi erkek arkadaşı Doğan Kaan tarafından 1 milyon 310 bin lira dolandırıldığını iddia etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Kamilova, evlilik hazırlığı yaptığı erkek arkadaşının aracı olduğu bir kişiye 1 milyon 240 bin liraya evini sattı. Erkek arkadaşının ‘Duşa gir rahatlarsın’ baskıları üzerine duşa girdiğini söyleyen Kamilova, duştan çıktığında sevgilisinin paraları alarak evi terk ettiğini iddia etti.

Kamilova, “Doğan Kaan ile 2021 yılında Türkiye’ye tatile geldiğimde tanıştım. Kaldığım otelin işletmecisiydi. Kendisine aşık oldum. Bana evlilik teklifi etti. Nikah işlemlerini başlattık. Rusya’da bir evim vardı. Annemle birlikte almıştık. Rusya’daki evi sattık. Antalya’da bir ev aldık. Daha sonra D.K ‘Bir arkadaşının depremde büyük iş aldı yemek dağıtacak. Nakit para lazım. 5 evi var sen 30-40 bin lira indirimle alırsın’ dedi. Ben de güvendim. Dairemi 1 milyon 240 bin liraya acil olarak sattırdı arkadaşına. Alıcı bir çuval parayla geldi. Ben de çok şaşırdım parayı hesaba yatırmadıkları için. Bir çuval parayı eve getirdik. Bana ‘Duşa gir’ diye baskı yaptı. Çıktığımda ne paralar vardı ne de D.K. Paramı çalıp kaçtı. Aynı zamanda üzerime turizm şirketi açtı. O şirketten de üzerime 70 bin lira borç kaldı.” ifadelerini kullandı.

Kamilova’nın iddiaları üzerine canlı yayına bağlanan Kaan, “Benden izin almadan yayına çıktı” diyerek tepki gösterdi.

Kamilova’nın ardından yayına bağlanan bir kişi ‘Doğan Kaan benden de sürekli borç alıp ödemiyor’ iddiasında bulunurken başka biri ise ‘Kızımı yanında ücret ödemeden çalıştırıyor’ şeklinde konuştu.



Bu Haber 11.04.2023 - 15:00:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.