Antalya’da Belaruslu turist otelin banyosunda ölü bulundu
Antalya’da Belarus uyruklu turist kaldığı otel odasının banyosunda ölü bulundu.

Antalya’nın Alanya ilçesine tatile gelen 71 yaşındaki Belarus uyruklu turist A.N., kaldığı otel odasının banyosunda ölü bulundu.
Turistin uzun süre odasından çıkmadığını fark eden otel çalışanları, A.N’yi odasının banyosunda hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri turistin hayatını kaybettiğini belirledi.
Turistin cansız bedeni ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
İlgili Haberler

Edirne'ye 158 odalı yeni otel projesi! İnşaatı 2 yıl sürecek
Edirne Keşan'a 158 odalı otel yapımı için ÇED süreci başlatıldı. 7 katlı olması beklenen otelin yatırım bedeli ise 972 milyon TL olarak açıklandı.

İzmir'e 906 milyon lira yatırımla 1000 yataklı 5 yıldızlı otel projesi! ÇED onayı çıktı
İzmir'in Selçuk ilçesinde turistik yerlere yakın konumdaki 80 bin metrekarelik alan üzerine 5 yıldızlı ve 1000 yatak kapasiteli Duja Ephesus isimli otelin yapımı için ÇED olumlu kararı verildi.

O ülkeden yabancı tur şirketlerine yüzde 17 vergi kararı! 1 Ekim'de başlıyor
Maldivler, 1 Ekim 2026'dan itibaren ülkedeki turistik hizmetleri satan yabancı tur operatörleri, seyahat acenteleri ve online rezervasyon platformlarını kapsayan yeni vergi düzenlemesini devreye alacak.


%20(2).gif)

