Antalya Büyükşehir Belediyesi Mardan Stadı yolunu asfaltlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mardan Stadı yolunu asfaltlıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’un maçlarını yapacağı Mardan Stadyumu’nu Kundu Köyü’ne bağlayan yolu asfaltlıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Aktekin, “Sporseverlerin stada rahat ulaşması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” dedi.

Mardan Stadyumu ile Kundu Köyü arasındaki yolda üç gündür devam eden asfaltlama çalışmalarını denetleyen Genel Sekreter Aktekin, sıcak havada zor şartlarda çalışan Fen İşleri ekipleri ile tokalaşarak, kolay gelsin dileklerini iletti. Aktekin, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Mehmet Aktekin, Antalyaspor’un bu sezon maçlarını Mardan Stadyumu’nda oynayacağını hatırlatarak, “Mardan Stadı’na ulaşım zor. Yol uzun ve bozuk. Valilik ile birlikte bir koordinasyon toplantısı düzenledik. Görev paylaşımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirerek, Mardan Stadı’nı Kundu Köyü’ne bağlayan 5 kilometrelik yolu asfaltlıyoruz” dedi.
7 BİN 500 TON ASFALT KULLANILACAK
Yolun yaklaşık 2 kilometrelik kısmının asfaltlandığını kaydeden Aktekin, “Olanaklar ölçüsünde yolu genişleterek, sıcak asfalt döküyoruz. Kalan 3 kilometrelik bölümü maçın oynanacağı tarihe kadar tamamlayacağız. Çalışmalarda toplam 7 bin 500 ton sıcak asfalt kullanacağız.  Sporseverlerin stada rahat ulaşması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” diye konuştu.
Mardan Stadı’nı Aksu’ya bağlantısının da yapılması gerektiğini söyleyen Genel Sekreter Mehmet Aktekin, “Kamu kuruluşlarının bağlantı yolunda bazı ıslah çalışmaları yapmaları gerekiyor. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra bağlantı yolunun asfaltını da Büyükşehir Belediyesi olarak biz dökeceğiz” dedi.


Bu Haber 16.08.2010 - 14:39:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.