Ankara-Çankaya’ya 4,9 milyar TL yatırımla otel ve AVM yapılması planlanıyor.
Turizm Güncel
Ankara’nın Çankaya ilçesi Lodumu (ME) Mahallesi 80143 ada 1 parseldeki 39 bin metrekarelik arazi üzerine 4 milyar 942 milyon TL yatırımla AVM, otel ve işyeri yapılacak.
Aydın İnşaat Mafe İnşaat Ortak Girişimi İş Ortaklığı tarafından yapılacak proje 5 bloktan oluşacak.
A blok 2 bodrum kat, zemin kat ve 7 katlı olup bağımsız bölümden (ofis+dükkan), B blok 2 bodrum kat, zemin kat ve 4 katlı olup bağımsız bölümden (ofis+dükkan), C blok 2 bodrum kat, zemin kat ve 7 katlı olup bağımsız bölümden (ofis+dükkan) ve 96 odalı otelden oluşacak. D blok 2 bodrum kat, zemin kat ve 7 katlı olup bağımsız bölümden (ofis+dükkan), E blok 2 bodrum kat ve zemin kattan oluşan 10 bin 749,66 metrekare kapalı inşaat alanına sahip alışveriş merkezinden oluşacak. Projede, otopark, spor alanları, lokanta ve toplantı salonu yer alacak.
Proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından ÇED süreci başlatıldı.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri