ANEX'ten iflas yönetimine ve DRSF'ye FTI başvurusu 

ANEX'ten iflas yönetimine ve DRSF'ye FTI başvurusu 
ANEX Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, FTI'ın iflası sonrası iflas yönetimine ve seyahat sigortası fonuna şirketin yolcularını devralma teklifinde bulundu.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Almanya'da ANEX Tour, Bucher Reisen, ÖGER Tours ve Neckermann Reisen markalarıyla faaliyette olan ANEX Grubu'nun, iflas eden FTI'ın rezervasyonlarını devralmak için iflas yönetimine ve Alman Seyahat Sigortası Fonuna (DRSF) başvurduğu belirtiliyor.

"FTIN'ın rezervasyonlarını devralmaya hazırız"

Alman iş ve turizm dergisinin editörü Klaus Hildebrandt'a konuşan ANEX Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, FTI'ın Türkiye rezervasyonlarını devralmaya hazır olduklarını iflas idaresine DRSF'ye bildirdiklerini açıkladı.

"FTI yönetimi, iflas idaresi ve DRSF acil bir karar almalı"

Başta aileler olmak üzere, çok sayıda Almanya vatandaşının erken rezervasyon fiyatlarıyla Türkiye'ye rezervasyon yaptığını ifade eden Koçkar "Artan otel ve uçak fiyatları nedeniyle aynı seyahati şimdi satın almak çok daha pahalıya mal olacak. ANEX Grubunun otelcilerle çok güçlü bağları ve rezervasyonları devralma sürecini onlarla birlikte ayarlayabilir. Böyle bir çözümün hayata geçirilmesi ancak FTI yönetimi, iflas idaresi ve Alman Seyahat Sigortası Fonunun acil bir karar almasıyla mümkün olabilir." diye konuştu.


Bu Haber 06.06.2024 - 17:59:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.