ANEX Tour’un güvenlik şirketi ATG Özel Güvenlik Hizmetleri 2025 yılının son yönetim toplantısını, Antalya’daki Kremlin Palace Hotel’de gerçekleştirdi.
ANEX Tour, tur operatörlüğünün yanı sıra Mavi Gök Airlines ile havacılık, ATG Özel Güvenlik Hizmetleri ile güvenlik ve ATG Hospitality çatısı altındaki Selectum Hotels&Resorts, Asteria Hotels&Resorts ile The Norm otelleriyle turizmin pek çok alanında hizmet veriyor.
ANEX Tour, güvenlik sektöründeki hizmet kalitesini daha yüksek bir çıtaya çıkarmak maksadıyla Aralık 2024’te kendi iştiraki olan ATG Özel Güvenlik Hizmetleri Tic. A.Ş.’yi faaliyete geçirmişti. ATG Özel Güvenlik Hizmetleri; 2025 yılı boyunca Antalya, Muğla, İzmir ve İstanbul illerinde, başta otel zincirleri olmak üzere, iş yeri, site, sağlık ve eğitim kurumları, inşaat projeleri ve AVM’ler gibi gerek turizm sektörü gerekse farklı sektörlerde faaliyet gösteren Türkiye’nin çeşitli markalarına güvenlik hizmetleri sundu.
ATG Özel Güvenlik Hizmetleri 2025 yılının son yönetim toplantısını, Antalya’daki Kremlin Palace Hotel’de gerçekleştirdi. 2025 yılının güvenlik sektörü olarak genel değerlendirmesinin yapıldığı ve 2026 yılının marka adına yol haritasının belirlendiği toplantı, şirket yönetiminin iştiraki ile yapıldı. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Turanlıoğlu, Şirket Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Anex Güvenlik Koordinatörü Can Şen, Şirket Genel Müdürü Hakan Dombaz’ın ve şirketin tüm güvenlik yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda; marka adına kurumsallaşma için atılacak adımlar masaya yatırılırken, özel güvenlik konusundaki son gelişmeler ile teklifler-öneriler değerlendirildi.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri