Anex Tour'dan personele 'profesyonel eğitim' programı

Anex Tour'dan personele 'profesyonel eğitim' programı
Dünya genelinde 50'den fazla destinasyonuna turist gönderen ve 20’yi aşkın destinasyonda kendi operasyonlarını yürüten ANEX Tour, tüm dünyayı derinden etkileyen Covid-19 salgınından sonraki 'yeni normal' düzene hazırlıklar yapıyor.

Anex Tour, özellikle misafirlerle birebir çalışan operasyon departmanındaki tüm yöneticilerine mayıs ve haziran aylarında programladığı Yönetici Eğitim Paketleri göndermeye başladı.

Projeyi yöneten Anex Tour Destinasyonlar Operasyon Direktörü Aydın Yaşayacak, şu anda daha önce hiç karşılaşılmadık bir durumla karşı karşıya olunduğunu belirtti. ANEX Tour operasyon ekibi olarak Covid-19 krizinden sonraki dönem için yoğun hazırlık içerisinde olduklarını kayeden Yaşayacak, ''Türkiye dahil diğer tüm destinasyonlarda görev yapan operasyon yöneticisi arkadaşlarımıza, bu dönemi kişisel gelişimleri için nasıl kullanabilecekleri konusunda önerilerde bulunduk. Yine aynı heyecanla tüm arkadaşlarımız projede yer almayı ve katkıda bulunmayı kabul ettiler. Profesyonel eğitim programında liderlik, problem çözme, müzakere teknikleri, dijital trendler ve turizimde fark yaratma konuları üzerinde harika bir eğitim programı hazırladık. Bu projeye katılan herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

aydin_yasayacak



Bu Haber 06.05.2020 - 18:58:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Levent Yılmaz 09.05.2020 - 10:59

    Turizm ne zaman açılacak

  • Musa sercan 08.05.2020 - 11:46

    Merhaba ben çok iyi derece rusça konuşup okuyup yazabiliyorum ukrayna üniversite bitirdim 10 yıldır turizmde çalışıyorum. 5* otelde restoran sefi olarak çalıştım size eleman lazımsa calisabilirim

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.