Anex Tour'dan 'fiyat öncelikli' Rus turist için yeni hamle

Anex Tour'dan 'fiyat öncelikli' Rus turist için yeni hamle
Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinden Anex, bütçe kısıtlaması olan turistler için yeni bir tur arama seçeneğini hayata geçirdi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Anex Tour, destinasyondan ziyade fiyata odaklanan Rus turistler için tek aramada farklı ülkelerden fiyat seçeneklerini indeksleyen sistemi hayata geçidi. Böylece, tatil için harcayabileceği tutar aralığını sisteme giren potansiyel turist, sadece bir ülkede değil, bütçesine uygun düşen tüm ülkelerdeki tatil seçeneklerini görebilecek.

''ÖNCELİK ÇOĞU ZAMAN DESİNASYON DEĞİL FİYAT OLUYOR''

Anex Tour'un sunduğu ve Everwhere (her yer) olarak adlandırılan sistem, acentelerin kullanımına sunuldu. Konuyla ilgili olarak şirketten yapılan açıklamada, ''Müşteriler tur seçerken çoğu zaman öncelikleri destinasyon değil fiyat oluyor. Partnerlerimizin isteklerini göz önüne alarak, girilen bütçeye uygun tüm destinasyonlardaki tüm tatil seçeneklerini listeleyen ''Everywhere'' filtresini sistemimize ekledik. Böylece acenteler, belli bir bütçeye tatile çıkmak isteyen müşterilere tüm seçenekleri aynı anda gösterebilecek. Şu anda sadece B2B olarak çalışan sistem, yakında B2C olarak da hizmet verecek.'' denildi.

''ACENTELER İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK''

TC Travel Factory Genel Müdürü George Komarovsky, Anex'in sunduğu bu filtrelemenin acentelerden büyük talep göreceğini söyledi. Komarovsky, ''Skyscanner'da uzun süredir mevcut olan bu filtrelemeye tur operatörlerinde şimdiye kadar rastlamadım. Yeni sistem acenteler için büyük kolaylık. Çünkü bazen müşterinin bütçesine uygun turu bulmak için birçok ülkeyi gözden geçirmek zorunda kalıyorlardı.'' değerlendirmesinde bulundu.



Bu Haber 11.12.2018 - 11:33:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.