Anex Tour yola %100 Rus sermayeli Exclusive Travel ile devam edecek

Anex Tour yola %100 Rus sermayeli Exclusive Travel ile devam edecek
Anex Tour, Rusya'daki faaliyetlerine Exclusive Travel üzerinden devam ettiğini açıkladı.


TurizmGüncel

Anex Tour Halkla İlişkiler Departmanı Temsilcisi Elena Kokoeva, Anex Tour’un 17 destinasyona dönük faaliyetlerinin Exclusive Travel şirketi altında sürdürüldüğünü belirtti. Rus sermayeli Exclusive Travel, federal tur operatörleri listesinde yer alıyor ve müşterilerine Londra Suisse Garant aracılığıyla 30 milyon rubleye kadar sigorta hizmeti sunuyor.

Kokoeva'nın açıklamasına göre, müşteriler, rezervasyon işlemlerini halen aktif durumda olan Anex Tour’un resmi internet sitesi www.anextour.com üzerinden sürdürebiliyorlar.

ANEX TOUR: LİSANSIMIZI GERİ ALACAĞIZ

Öte yandan, Kokoeva, Anex Tour’un yılbaşı tatilinin ardından federal tur operatörleri listesine geri gireceğini de dile getirdi. Kokoeva’nın açıklamasına göre, Anex Tour, sözleşmelerde yer alan tüm yükümlülükleri 1 Ocak 2016 tarihinden önce tamamladı ve uygulamaya geçirdi. Kokoeva, ‘’Rosturizm’in sahip olduğu veriler 2013 yılına ait yönetici verileri. Tatilden sonra güncel hissedarlara dair veriler Rosturizm’e ulaştırılacak ve Anex Tour listeye tekrar girecek.’’ şeklinde konuştu.

Rus uçağının düşürülmesinin ardından açıklanan ve daha sonra genişletilen yaptırımlar kapsamında aralarında Coral Travel, Pegas ve Anex Tour'un da bulunduğu tur operatörleri, federal tur operatörleri listesinden çıkarılmış, Rosturizm tarafından yapılan açıklamada, şirketlerin Türk yönetici ağırlıklı olmadığını kanıtlamaları durumunda listeye tekrar girebilecekleri belirtilmişti.



Bu Haber 02.01.2016 - 17:19:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • uyanık 07.01.2016 - 11:01

    Rus yönetimide çok saf sanki,bilmiyorlarmı hangi şirketin arkasında kim var,kim yönetimde ,para trafiği nasıl işliyor.Amaç kriz bahanesi ile Turk operatorlerini silmek ve yerine yeni rus operatorleri yaratmak

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.