ANEX Tour Dominik operasyonlarını Türkiye üzerinden yapacak
ANEX Tour, kış döneminde Antalya bağlantılı Dominik Cumhuriyeti turları yapacak.

Turizm Güncel - Dış Haberler
ANEX Tour kış sezonunda yapacağı Dominik Cumhuriyeti-Punta Cana turlarını Antalya üzerinden gerçekleştirecek.
Rus turizm haber portalı Tourdom'da yer alan habere göre, Rusya'nın değişik şehirlerinden yapılacak uçuşlarla Antalya'ya gelecek olan misafirler, devamında Türkiye'deki hava yolu şirketlerinden biriyle Dominik Cumhuriyeti'ne uçacak.
Antalya'dan Dominik Cumhuriyeti'ne yapılacak uçuşların ful charter olması beklenmiyor. Uçuşların münferit yolculara da açık olacağı ifade ediliyor.
Toplamda 10-11 saat sürecek olan uçuşun fazla uzun olduğu, bu nedenle Antalya-Punta Cana paket tatillerinin kombine edilmesinin düşünüldüğü kaydedildi. Buna göre, Rus misafirler Punta Cana'ya gidişte ve dönüşte 2-3 gün Antalya'da geçirecek.
İlgili Haberler

easyJet'ten Türkiye seferlerine Şampiyonlar Ligi ayarı: Ek uçuşlar konuldu
İngiltere merkezli düşük maliyetli hava yolu firması easyJet, Türkiye’de oynanacak olan Fenerbahçe-Liverpool ve Galatasaray-Aston Villa Şampiyonlar Ligi maçları için ek seferler koyma kararı aldı.

İstanbul'daki oteller bölgesinde 2,9 km'lik yol araç trafiğine kapatılıyor
İstanbul'un Tarihi Yarımada sınırları içerisinde kalan ve oteller bölgesi olarak da bilinen Cankurtaran'daki 2,9 kilometrelik yol; 1 Ekim 2026 Perşembe gününden itibaren araç trafiğine kapatılarak sadece yayaların kullanımına açılacak.

İstanbul'da 2 yeni turizm projesine ÇED olumlu kararı çıktı
İstanbul Fatih’te planlanan iki ayrı otel yatırımı için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreçleri tamamlandı.



%20(2).gif)

