Anex Tour Alman acenteleri Antalya'ya getiriyor

Anex Tour Alman acenteleri Antalya'ya getiriyor
Anex Tour-Almanya, nisan ayında Alman acenteleri Antalya'ya getiriyor.

TurizmGüncel – Dış Haberler

Anex Grubu'nun Almanya'daki tur operatörleri Anex-Almanya, Öger Tours ve Bucher Reisen, 2021 sezonuna Akdeniz çanağının üç önemli destinasyonunda düzenleyeceği acente buluşmalarıyla start erecek. ''Köklere Dönüş'' temasıyla yapılacak etkinlikleri ilki 16-21 Nisan tarihleri arasında Rixos Sungate'de düzenlenecek.

Nisan sonu Mallorca, mayıs başı Girit

Seyahat grubu bir sonraki acente buluşmasını ise 25-30 Nisan tarihleri arasında Mallorca'da bulunan HM Hotels'in ev sahipliğinde yapacak. Yunanistan buluşması ise 5-10 Mayıs tarihleri arasında Girit'te yapılacak. Şirket, söz konusu programa sadece Anex Grubu'nun tur operatörleri ile sözleşmesi olan acenteler değil, tur operatörünü yakından tanımak isteyen diğer acenteler de davet edildi.

Murat Kızılsaç: Tüm önlemler alındı

Anex Tour-Almanya Genel Müdürü Murat Kızılsaç, sezon öncesi acentelere destinasyonların ne kadar güvenli olduğunu göstermek istiyoruz. 2021 normal bir seyahat yılı 0lmayacak ancak biraz normalleşmek istiyoruz.'' dedi. Kızılsaç, etkinliklerle ilgili uygulanabilir tüm hijyen mesafe önlemlerinin alındığını ifade etti.

Etkinlikle için acente katılım ücreti Antalya ve Mallorca için 189, Girit için ise 199 euro olarak belirlendi.



Bu Haber 09.02.2021 - 16:07:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.