Anex Tour 20 Mart sonrası için harekete geçti

Anex Tour 20 Mart sonrası için harekete geçti
Rusya Federal Havacılık Ajansı (Rosavatsiya) tarafından Azur Air'in sertifikasına 20 Mart sonrası için sınırlama getirilmesi üzerine Anex Tour, operasyonlarını alternatif hava yolu şirketleri ile gerçekleştirmek üzere harekete geçti.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rosavatsiya tarafından Azur Air'e getirilen kısıtlamaların kaldırılmsı için bir yandan yasal süreci işleten Anex Tour bir yandan da yeni alternatifler oluşturuyor.



Anex Tour tarafından yapılan açıklamada, 19 Mart sonrasına ait operasyonların ek ödeme yapılmadan ve esnek koşullar altında alternatif taşıyıcılarla yapılacağı belirtildi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, ödemesi yapılmış tüm turların garanti altına alınması için şirketin karar aldığı ve yeni bir uçuş programı oluşturulacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, 19 Mart tarihine kadar Azur Air ile uçan yolcuların, yine belirlenen tarihlerde sorunsuzca ülkelerine dönebileceğinin altı çizildi.

Seyahat uzmanları ise, paket tur satışlarında hava yolu isminin belirtilmesinin zorunlu olmadığını belirtiyor. Uzmanlar, ''ancak satılan paket tur için uçak bulunamaması durumunda şirket tazminat ödemek zorunda kalır.'' uyarısı yapılıyor.


Bu Haber 23.02.2018 - 11:25:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.