ANEX, Selectum Otellerine Rusya'dan temalı turlar düzenleyecek

ANEX, Selectum Otellerine Rusya'dan temalı turlar düzenleyecek
Rusya seyahat pazarında Türkiye destinasyon lideri olarak faaliyet gösteren ANEX Tour, kış döneminde bu ülkeden Selectum Otellerine temalı turlar düzenleyecek


TurizmGüncel - Dış Haberler

ANEX Tour, grup bünyesindeki 5 yıldızlı Selectum Luxury Resort Belek ve Selectum Family Resort Otellerine kış döneminde Rusya'dan temalı turlar düzenleyecek. Şirketin söz konusu oteller için kasım, hatta yılbaşı fiyatlarını bile çıktığı belirtildi. Selectum Luxury Resort Belek'in ikinci, Selectum Family Resort'un ise ilk kez bu şekilde hizmet vereceği kaydedildi. Hazırlanan paket turlar sadece bu iki oteli kapsayacak ve yalnızca ANEX Tour ve Intourist tarafından satılacak.

Kış sezonu için dört farklı paket oluşturduğu açıklandı. Turların fiyatları ise 87 bin 500 ruble ile 240 bin ruble arasında değişiyor. Örneğin Selectum Family Resort2te 10 Kasım varışlı iki kişi bir hafta her şey dahil paketin fiyatı 87 bin 500 rubleden (1.190 dolar) başlarken, Selectum Luxury Resort Belek'te iki kişi bir hafta yılbaşı paketi 240 bin rubleye (3 bin 280 dolar) kadar çıkıyor.



Bu Haber 20.09.2021 - 09:28:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.