ANEX Grubundan Polonya atılımı, 2023 için rekor turist hedefi

ANEX Grubundan Polonya atılımı, 2023 için rekor turist hedefi

ANEX Grubu, 2023 sezonunda Polonya'dan Türkiye'ye 200 bin turist getirmeyi hedefliyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

ANEX Grubu, geçtiğimiz yılın sonbahar döneminde bu yana duyurduğu Polonya pazarındaki genişlemeyi bu yıl hayata geçireceğini açıkladı.

2023 hedefini 10 kat artırdı

Polonya'da 2015 yılında kurulan Orex Travel Polska ile faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl 20 bin yolcuya hizmet veren ANEX Grubu, bu yılki yolcu hedefini 10 kat birden artırarak 200 bine çıkardı.

Ukrayna savaşı başlayana kadar ANEX Grubunun bu ülkedeki operasyonlarını yöneten İlker Adıgüzel, 2022 yılının kasım ayında Orex Travel'ın başına getirildi. Adıgüzel, ANEX Grubunun sadece Polonya operasyonlarını değil, Baltık ülkelerindeki (Estonya, Letonya, Litvanya) operasyonlarını da yönetecek.

Daha geniş merkeze taşındı, personel aldı, iki şube açtı

İlker Adıgüzel'in şirkete gelişiyle Orex Travel Polska'nın gelişiminin hızlandığı, birkaç ay içinde şirkete 30 yeni personel aldığı, daha geniş bir merkeze taşındığı ve Katowice ile Wrocław'da iki şube açtığı kaydedildi.

ANEX Grubunun şirketin ismini değiştireceği ancak geçiş döneminde Orex by ANEX ismini kullanacağı öğrenildi. 2023 yılı için Polonya pazarında geniş bir program hazırlayan Orex Travel Polska, yoğun bir online reklam kampanyası başlattı.

Polonya’dan 11 ülkeye operasyon yapacak

ANEX Grubunun Polonya pazarı programı Türkiye dışında Mısır, İspanya, Yunanistan, Bulgaristan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Tayland, Tanzanya, Sri Lanka, Dominik Cumhuriyeti ve Maldivler gibi uzak mesafe destinasyonları kapsıyor.

MGA, Varşova-Antalya arasında haftada 4 uçuş yapacak

Cuma günü Varşova'daki Moxo Club'da 500 Polonyalı acentenin katıldığı partide konuşan İlker Adıgüzel ANEX Grubuna ait Mavi Gök Hava Yollarının (MGA) bu yıl Polonya'ya uçacağını duyurdu. Varşova, Katowice, Poznan, Wrocław, Gdaask ve Rzeszow olmak üzere ülkenin 6 şehrinden insanları tatile götüreceğini kaydeden Adıgüzel; Varşova-Antalya uçuşlarının Çarşamba, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 4 günü 390 yolcu kapasiteli Boeing 777-300 ER uçaklar ile yapılacağını söyledi.



Bu Haber 20.03.2023 - 08:50:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.