Anex, Almanya’da iptalleri nasıl yönetiyor, acenteler için neler yapıyor?

Anex, Almanya’da iptalleri nasıl yönetiyor, acenteler için neler yapıyor?

Turlarının başlama tarihini 3 Mayıs'a erteleyen Anex Tour, Öger Tours ve Bucher Reisen, sağladığı bazı promosyonlarla acenteleri de güvence altına almaya çalışıyor.


TurizmGüncel – Dış Haberler

Almanya'da tur operatörleri korona sonrasına hazırlanırken, bir yandan da acentelerin desteğini ve güvenini kazanmaya bir yandan da iptalleri yönetmeye çalışıyor.

İptal edilen turların komisyonlarını 31 Ekim’e kadar talep etmeyecek

Anex Tour, Bucher Reisen ve Öger Tours, iptal edilen turların komisyon ödemelerini 31 Ekim 2020 tarihine kadar acentelerden talep etmeyecek. Yeni yapılan rezervasyonların komisyon ödemeleri ise bir sonraki ay yapılacak.

Yüzde 2 ek komisyon imkanı

Üç şirket ayrıca, yeniden rezerve edilen 3 Mayıs'a kadarki turlar için de acentelere bonus veya seyahat çeki düzenleme hakkı verecek. Buna göre, 2 bin euroya kadar olan turlar için 30, 2001 eurodan başlayan turlar için ise 50 euro bonus verecek. Eğer seyahat acentesi mayıs kalkışlı turların yüzde 50'den fazlası yeniden rezervasyona bağlarsa, alcağı komisyon miktarı yüzde 2 oranında artacak.

Bunlara ilaveten Anex, Öger ve Bucher, satılan değerine bağlı olarak tatilini yeniden rezerve eden müşteriye rezervasyon başına 100 euro bonus veya seyahat çeki verecek. Söz konusu uygulamalar, sadece paket turlar için geçerli olacak.

Misafirlere yüzde 10 dayanışma bonusu

Anex Tour-Almanya Genel Müdürü Murat Kızılsaç, ''Bilinçli bir şekilde tatillerini yeniden rezerve eden veya tatil kuponu almayı kabul eden müşterilerimizim analayışlı tepkilerinden memnunuz. Evde veya kısa süreli çalışmamıza rağmen müşteri hizmetlerimiz hala misafirlerimiz çok iyi iletişim kuruyor. Tatil kuponları, 30 Haziran 2021 tarihine kadar her 3 markamızda da kullanılabilir. Kuponlar o zamana kadar kullanılmazsa, bonuslar kesilecektir. Rezervasyonlarını 20 Nisan 2020'ye kadarki yenileyen misafirlere, yüzde 10 dayanışma bonusu verilecektir.'' ifadelerini kullandı.



Bu Haber 22.04.2020 - 18:45:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.