ANEX, 2026 yaz sezonu programını satışa açtı

ANEX, 2026 yaz sezonu programını satışa açtı

ANEX Group, yaz 2026 için Türkiye, İspanya, Yunanistan ve Mısır’da otel programının yüzde 70’ini satışa açtı.


Turizm Güncel – Dış Haberler

ANEX Group, bünyesindeki tur operatörleri ANEX Tour, Bucher Reisen, Öger Tours ve Neckermann Reisen aracılığıyla yaz 2026 sezonunu büyük ölçüde satışa açtı. Türkiye, İspanya ve Yunanistan gibi Akdeniz’in en popüler destinasyonlarının yanı sıra Mısır da rezervasyona sunuldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre toplam otel programının yaklaşık yüzde 70’i erişime açıldı. Türk Rivierası’nda Seashell Resort ve Fame Residence Lara, Girit’te Mitsis Rinela Beach Resort & Spa, Mallorca’da Hotel BG Caballero ve Hurghada’da Rixos Premium Magawish Suites & Villas gibi talep gören oteller şimdiden satışta. Anex, önümüzdeki günlerde yeni otelleri kademeli olarak sisteme ekleyecek.

ANEX’in Türkiye ürün müdürü Sebnem Iscen, erken rezervasyon yapan misafirlerin geniş bir seçenekten yararlanabileceğini ve çok talep gören otellerde avantajlı fiyatlar bulabileceğini söyledi. Şirketin verilerine göre, yaz 2026 döneminde bazı otellerde yüzde 50’ye varan erken rezervasyon indirimleri uygulanacak.

Ayrıca, ANEX’in “Flextarif” seçeneği ile tatil paketleri güvence altına alınabiliyor. Bu kapsamda rezervasyonlar, seyahatten 14 gün öncesine kadar herhangi bir gerekçe göstermeden iptal edilebiliyor ya da değiştirilebiliyor.



Bu Haber 25.08.2025 - 14:11:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.