AnadoluJet'ten turizm şehirlerine güzel haber

AnadoluJet'ten turizm şehirlerine güzel haber

AnadoluJet, yaz sezonunda yurt dışında 7 noktaya uçuş başlatıyor.


Türk Hava Yollarının alt markası AnadoluJet, yaz sezonunda İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Bodrum'dan Birmingham, Frankfurt, Bergamo, Budapeşte, Stockholm, Beyrut ve Brüksel'e uçuş başlatıyor. Uçuşların Nisan ayından itibaren başlayacağı duyuruldu.

AnadoluJet, Antalya'dan İngiltere Birmingham'a 4, aynı kente 20 Haziran'dan sonra 7, Almanya'nın Frankfurt şehrine 7, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan (SAW) İtalya'nın Bergamo şehrine 7, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye 3, Bodrum'dan İsveç'in başkenti Stockholm'e 1, Ankara'dan Belçika'nın başkenti Brüksel'e 3 ve İzmir'den Lübnan'ın başkenti Beyrut'a 3 frekans haftalık uçuş gerçekleştirecek.

Yurt dışı uçuşlarına 2020 itibarıyla başlayan AnadoluJet, bu yaz icra edeceği tüm turizm odaklı uçuşlarda ise 39 noktadan Akdeniz ve Ege'deki tatil noktalarına haftalık 248 frekans uçuşla turist taşıyacak.

AnadoluJet misafirleri, 31 Mayıs'a (dahil) kadar satın alacakları biletlerde 31 Temmuz'a (dahil) kadar değişiklik yapma hakkına sahip olacak.



Bu Haber 04.04.2022 - 08:30:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.