Almanya'da Türk otelciler için 'son dakika' fuarı: Fly to Turkey

Almanya'da Türk otelciler için 'son dakika' fuarı: Fly to Turkey
Üç Türk acenteci, hem düşük sezonda Türkiye'ye dönük son dakika satışlarını arttırmak hem de 2019 rezervasyonlarını güçlendirmek amacıyla Almanya'nın Paderborn bölgesinde bir turizm fuarı düzenliyor.

TurizmGüncel

Almanya'nın Paderborn bölgesinde faaliyet gösteren Reisebüro Al-Star'ın ortakları Barış Altun ve Nursel Günaydin ile IŞIK Touristik'in sahibi Yasin Yüksel Fly To Turkey (FTT) adında bir fuar düzenliyor. Hava yolu şirketleri, tur operatörleri, acenteler ve Türkiye'nin önde gelen otellerinin katılacağı fuar, 7 Ekim tarihinde düzenlenecek.

TÜRK OTELLER ALMAN ACENTE VE TUR OPERATÖRLERİ İLE BULUŞACAK

Fuardan bir gün önce, 6 Ekim tarihinde, bölgenin önde gelen turizmcileri ile Türk otelcilerin bir yemekte buluşacağını beliren Reisebüro Al-Star'ın ortağı Nursel Günaydın fuarın amacını, ''Türkiye'de sezonu uzatmak, 2019 erken rezervasyonlarını güçlendirmek, Türkiye'nin tanıtımını-reklamını yapmak ve gelen ziyaretçilere Türkiye'yi anlatmak.'' şeklinde sıraladı.

TÜRKİYE VE ALMANYA'DAN ÖNEMLİ TURİZM GRUPLARI KATILIYOR

IC Hotels, Barut Hotels, Rixos Grubu, Trendy Hotels, SUNIS Hotels, Susesi Luxury Resort, Turan Prince Hotels, Side Royal Palace, Nova Park Hotel, Hilton Dalaman Resort & Spa, Dalaman Havalimanı, FTI Group, Öger Tours, ANEX, Bentour, TROPO, AYT24 – VIP Transfer Antalya, Schmetterling Kooperation'ın fuar için komfirme olduğunu kaydeden Günaydın, başka gruplarla görüşmelerin de sürdüğünü ifade etti.

FUARDA NELER OLACAK?

Fuara bölgeden 15 bin dolayında katılımın olmasını bekledikleri bilgisini veren Günaydın, fuarın içeriği ile ilgili de şu bilgileri verdi:

''Fuarın önemli destekçilerden biri de Türk Hava Yolları. Yapılacak çekilişimize destek verecekler. Fuar günü otelciler, Paderborn Havalimanı terminali içinde tur operatörleri, seyahat acenteleri ve ziyaretçiler ile bir araya gelecek.

Terminal dışında ise, Türk ve Alman halklarına yönelik etkinliler yer alacak. İki ülkeye ait yiyecek-içeceğin ikram edilceği alanda, Almanya'da son derece popüler olan stand-up sanatçısı Özcan Coşar sahne alacak. Fuarda ayrıca, çocuklara yönelik de bir dizi etkinlik düzenlenecek.''



Bu Haber 08.09.2018 - 13:19:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.