Almanya'da bir charter hava yolu daha kuruluyor

Almanya'da bir charter hava yolu daha kuruluyor

Almanya'da charter ve kargo taşımacılığı yapmayı hedefleyen bir hava yolunun daha sektöre girmeye hazırlandığı belirtiliyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Uluslararası ticari yük ve yolcu taşımacılığı yapmak isteyen bir hava yolu daha Almanya'da havacılık sektörüne giriyor.

Alman iş ve turizm dergisi fvw'de yer alan habere göre şimdiden iki adet Airbus 340s uçak satın alan Universal Sky Carrier (USC), uzun mesafe charter ve kargo uçuşlarına odaklanmayı hedefliyor. ancak şirketin henüz hava işletmeciliği belgesi almadığı kaydedildi.

USC'nin web sitesinde verilen bilgiye göre, şirketin filosunda bulunan ve Frankfurt Havalimanı'na konuşlandırılacak uçaklardan biri 253 koltuklu Airbus 340-300, diğer ise 317 koltuklu Airbus 340-600.

Condor'un yatırımcısı yeni charter hava yolu kurmuştu

Almanya'nın önde gelen tatil hava yolu Condor'un yatırımcısı Attestor, geçtiğimiz günlerde Marabu adında yeni bir charter hava yolu kurmuş, şirketin başına da SunExpress'in eski CEO'su Paul Schwaiger'i getirmişti. Filosunda 6 adet Airbus A320 bulunan Marabu, ilk etapta Münih ve Hamburg'dan aralarında Mısır, Yunanistan, İtalya, Hırvatistan, Portekiz ve İspanya'nın da olduğu orta mesafeli 20 destinasyona uçacağını açıklamıştı.



Bu Haber 29.12.2022 - 13:21:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.