Almanya ve İngiltere’ye Rusya’da katıldı

Almanya ve İngiltere’ye Rusya’da katıldı
Rusya Federasyon Konseyi Başkanı ve St Petersburg Senatörü Valentina Matviyenko, Ruslara bu yıl yurt dışı tatil planı yapmamaları uyarısında bulundu.

TurizmGüncel – Dış Haberler

Alman ve İngiliz hükümetlerinin ardından 'bu yıl yurt dışında tatil yapmayın' diyen ülkelere, Türkiye’nin en büyük turizm pazarı Rusya Federasyonu da dahil oldu.

Bu yıl yurt dışı tatili planlamayın

Russia 24 televizyonuna konuk olan Rusya Federasyonu Konsey Başkanı ve St Petersburg Senatörü Valentina Matviyenko, bu yıl yurt dışı tatili planlamamaları konusunda Ruslara uyarıda bulundu. Gerek Rusya'da gerekse yabancı ülkelerde kısıtlamaların kısa süre içinde kalkmayacağını ileri süren Valentina Matviyenko ulaşım ve etkileşimdeki kısıtlamaların süreceğini ifade etti.

Sabırlı olun

''Bir yıl tatile gitmemek trajedi değil. Kısıtlamaların mayısta mı, yoksa haziranda mı kaldırılacağını kimse bilmiyor.'' diyen Matviyenko, evinde oturup salgının bitmesini bekleyen insanların sabırlı olması gerektiğini söyledi.

Bu yıl Rusya’da iç turizm gelişecek

Rusya'da son yıllarda iç turizmin iyi geliştiğini belirten Konsey Başkanı, ''Turizm endüstrisi şimdi cidi kayıplar yaşıyor, turist yok ama bizim en iyisine hazırlanmamız lazım. Bazı bölgelerde durum sakin ve koronavirüsle aha hızlı başa çıkmaları muhtemel. Bu durumda Rus vatandaşları ülkelerini keşfetmeye çıkabilirler. Bence bu yıl iç turizm daha da gelişecek. Gelecek yıl dünyada neler olacağını hep beraber göreceğiz.'' diye konuştu.



Bu Haber 25.04.2020 - 10:14:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.