Alman tur operatörü FTI Çeşme ve Alaçatı'yı programına aldı

Alman tur operatörü FTI Çeşme ve Alaçatı'yı programına aldı
Almanya'nın 4. büyük seyahat grubu FTI, Ege bölgesinin iki önemli destinasyonu Alaçatı ve Çeşme'yi programına aldığını duyurdu.

TurizmGüncel - Dış Haberler

2017-18 sezonunda hem gelirlerini hem de yolcu sayısını yüzde 16 oranında arttırdığını açıklayan FTI, Meeting Point ve diğer iştiraklerin gelirleri de dahil edildiğinde 3.6 milyar euro ciroya ulaştığını bildirdi.

2019 program lansmanında konuşan FTI CEO'su Dietmar Gunz, hem online hem de geleneksel seyahat acentelerinde çift haneli rezervasyon artışı olduğunu açıkladı.

BÜYÜMEDE TÜRKİYE VE MISIR ÖNEMLİ ROL OYNADI

Bu yılki büyümenin orta ve kısa mesafe destinasyonlarda Mısır ve Türkiye, uzak mesafe destinasyonladan ise Güney Afrika ve Tayland ile gerçekleştiğini dile getiren Gunz, 2019 sezonu için spesifik bir büyüme hedefi belirlemediklerini ancak çift haneli büyüme öngördüklerini açıkladı. Gunz, Mısır'da 2019 fiyatlarının büyük oranda sabit kalacağını da sözlerine ekledi.

ÇEŞME VE ALAÇATI'YI PROGRAMINA ALIYOR

Dietmar Gunz 2019 sezonunda Türkiye'de ve Mısır'da yeni destinasyonlar açacaklarını ifade etti. Gelecek yaz Mısır'ın Akdeniz kıyısında bulunan Marsa Matruh ve Alexandria arasındaki bölgeyi, Türkiye'de ise Alaçatı ile Çeşme'yi programlarına alacaklarını açıklayan Gunz, hem Antalya hem de Ege kapasitelerini bu yıl da arttıracaklarını dile getirdi.



Bu Haber 24.10.2018 - 14:28:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.