Alman tur operatörü Alltours Antalya'da otel açıyor 

Alman tur operatörü Alltours Antalya'da otel açıyor 
Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Alltours, Antalya-Side'de otel açmaya hazırlanıyor.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Türkiye incoming ayağı için Diana Travel ile anlaşan Alltours, Türkiye'de otelciliğe yeniden döneceğinin de sinyallerini vermişti. Şirket, mayıs ayında açacağı 350 odalı Allsun Numa Club Side ile Antalya'da otelciliğe yeniden dönüyor. 

Side'nin Çolaklı ilçesinde bulunan Hotel Stone Palace, geçirdiği kapsamlı renovasyonun ardından mayıs ayında Allsun Numa Club Side ismiyle misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Hotel Allsun Numa Club Side'de, iki ayrı yatak odalı aile odalarının yanı sıra kapalı havuz, sauna ve Türk hamamı içeren büyük bir sağlıklı yaşam merkezi, 15 bin metrekareye yayılan bahçe ile farklı kategorilerde yaklaşık 350 balkonlu oda bulunuyor. 

Alltours CEO'su Willi Verhuven "Yeni Allsun Numa Club Side ile birlikte, Allsun markasını Türkiye'nin en popüler ve en hızlı büyüyen tatil destinasyonuna getirmiş bulunuyoruz. Side'de mükemmel bir turizm alt yapısı ve çok iyi bir fiyat-kalite dengesi var. Bu yıl Türkiye'ye 500 bin misafir göndermeyi hedefliyoruz." diye konuştu. 

Mallorca, Kanarya Adaları ve Girit'te 30'dan fazla otel işleten Alltours, birkaç yıl öncesine kadar Türkiye'de de Novum'a ait Allsun Novum Garden Side ve Allsun Lilyum otelleriyle temsil ediliyordu.


Bu Haber 16.01.2024 - 11:49:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Bence türk turzım için çok güzel .

    NACİ DOĞTÜRK 04.02.2024 - 11:29

    Almanların ülkemizede yeniden gelib yatırım yapmaları ayrıca dahada güzel olur fakat inşallah üst düzey yönetim kadrolarını türk yapmazlar ....

  • Alltours

    Muhammed Balmumcu 16.01.2024 - 07:40

    Cok iyi bir adim ve yatirim Avrupali Turizm Yatirimcisi Cogalsin Turkiye Temsilcileri Kaliteli Firmalar Olsun Diana Travel Tecrubeli ve Alltours Guzel bir Hizmet verecektir 12ay Turizm yayilsin Avrupa pazarinda Avusturya Isvicre Pazarlarinida canlandiralim degisik organizasyonlar aktiviteler onerilsin insanlar tatili keyfini cikarsin 2024 Turizm yili Turkiyemiz icin bok Kazancli saglikli bir sezon olsun❤????❤

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.