Alman tur operatörü açıkladı: Mısır turizm haritasına güçlü bir dönüş yaptı

Alman tur operatörü açıkladı: Mısır turizm haritasına güçlü bir dönüş yaptı
2017 yılında ılımlı bi büyüme hedefleyen Alltours, 2017 kış programını genişletiyor. 2017-18 kış sezonu için tarihinin en büyük uzak mesafe programını hayata geçiren şirket, Mısır'ın turizm haritasına güçlü bir dönüş yaptığını açıkladı.



TurizmGüncel - Dış Haberler

Almanya'nın beşinci büyük tur operatörü Alltours, 2017 yılında hem müşteri sayısını hem de gelirlerini artırmayı hedefliyor. 2016-17 kış sezonunda gelirlerini yüzde 3, müşteri sayısını ise az bir oranda artıran Alltours, 2017-18 kış sezonunda ise yüzde 4.5 yolcu artışı hedefliyor.

EN İYİ PERFORMANSI YUNANİSTAN GÖSTERİYOR

Alman iş ve turizmd ergisi fvw'da yer alan habere göre, yaz satışlarında en iyi performansı çift haneli artışla Yunanistan gösteriyor. Bunun yanında Kanarya Adaları ve İbiza satışlarında da büyüme söz konusu.

''MISIR, TURİZM HARİTASINA GÜÇLÜ BİR DÖNÜŞ YAPTI''

Alltours'tan yapılan açıklamada, Mısır ve Tunus'un ise çift hneli artışlarla güçlü bir geri dönüş gösterdiği belirtildi. Alltours Genel Müdürü Markus Daldrup, ''Mısır, turizm haritasına etkileyici bir dönüş yaptı. Önümüzdeki kış sezonunda bu destinasyona olan talepte yüzde 30-50 bandında bir artış bekliyoruz.'' dedi.

TARİHİNİN EN GENİŞ KIŞ PROGRAMINI HAZIRLADI

2017-18 sezonunda Alltours'un tarihindeki en geniş kış progrmını sunacağı belirtilirken, geçen yıl 1500 olan programındaki otel sayısını da 1900'e çıkaracağı vurgulandı. Şirket, 21 otelle Malta'yı ve 9 resort ile Azores'i programına alırken, Bahreyn, Myanmar, Singapur ve Vietnam'a da turlar düzenleyecek.



Bu Haber 08.06.2017 - 13:50:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.