Helal otelde 'kaçak kat' iddiası

Helal otelde 'kaçak kat' iddiası

Alanya'nın Konaklı mahallesinde 'helal otel' konseptinde hizmet verecek Algora Halal Otel'in, bir katının kaçak olduğu ileri sürüldü.


Konaklı Mahallesi'nde, alkolsüz her şey dahil konseptinde hizmet vereceği belirtilen Algora Halal Otel'in bir katının kaçak olduğu ileri sürüldü.

Üç şirketin ortak yatırımı

Yeni Alanya'da yer alan habere göre, MHP'li Meclis Üyesi Mehmet Ali Tekin'e ait otelin bir katının kaçak olduğu iddia edildi. 6 bin 143 metrekare alan üzerine inşa edilen Algora Halal Ote l& SPA'nın en üst katının kaçak olduğu ve imara uymadığı iddia edilirken, tesisin MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Tekin tarafından, Tekinoğlu Kuyumculuk ve İnşaat, Geçit Proje Mimarlık&Mühendislik ve Alaydın İnşaat ortaklığında yapıldığı belirtildi.

164 odalı

Algora Helal Otel'in tanıtımında ise "Algora Halal Hotel&SPA, alkolsüz her şey dahil aile otelidir. Misafirin rahatlığını önceleyen tasarıma sahip, farklı boyutlarda 164 lüks oda ve suitlerde harika bir tatil deneyimi sunuyor. 2020 turizm sezonunda kapılarını açmış olan Algora Halal Hotel, muhteşem konumu, dikkat çeken oda ve suite seçenekleri siz seçkin misafirlerini ağırlamaktan onur duyacaktır. Alanya’nın tanınmış firmaları olan Tekinoğlu Kuyumculuk ve İnşaat, Geçit Proje Mimarlık&Mühendislik ve Alaydın İnşaat’ın ortaklaşa gerçekleştirdiği bir otel projesidir. Bahse konu şirketlerin uluslararası çapta yaptığı işler otelimizin en büyük referanslarıdır. Otelimizde bizim insanımızın gelenekleri ve hassasiyetleri göz önünde bulundurulmuş ve buna istinaden alkolsüz aile oteli konsepti tercih edilmiştir." ifadelerine yer verildiği belirtildi.



Bu Haber 04.02.2020 - 09:38:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • MUAMMER SELEŞ 15.09.2020 - 10:42

    Yıllardır islami ortama önem veren otelleri takip ederim ve de giderim.sizleri tebrik ediyorum.Hayırlı bereketli işleriniz olsun.inşaallah ziyaret düşünüyorum.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.