Alara Otelden kayyım iddialarına yalanlama

Alara Otelden kayyım iddialarına yalanlama
Alara Hotel tesise kayyım atandığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, otele kayyım atanmadığı ancak tesisin borçlandırıcı faaliyetlerinin denetim kayyımına tabi tutulması için dava açıldığı kaydedildi.

Alanya-İncekum'da bulunan Alara Hotels, tesise kayyım atandığı haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Otele kayyım aranmasının söz konusu olmadığı belirtilen açıklamada, otelin borçlandırıcı işlemlerinin denetim kayyımına tabi tutulmasına ilişkin dava açıldığı ve davanın sürdüğü kaydedildi.

Konuyla ilgili olarak Alara Turizm Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Alanya’nın köklü otellerinden Alara’da yaz sezonunda CK Akdeniz tarafından elektriklerinin kesilmesinden sonra şimdi de gruba kayyım atandı.” başlığı ile çıkan haberlere karşı açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.

Yaz aylarında borcu olmadığı halde teminat bedelinin arttırılması için baskı amaçlı CK Akdeniz tarafından müvekkil şirketin bir gün süre ile elektriği kesilmiş ve yargı kararı ile 24 saat içinde haksızlık ortadan kalkmış ve elektrikler bağlanmıştır. Söz konusu 11.01.2019 tarihinde çıkan haberler şirkete zarar vermek için kasıtlı olarak çıkartılmış haberlerdir.

Müvekkil şirket aleyhine kötü niyetli olarak şirketin yönetiminde yer alamayan kişilerce, şirketin borçlandırıcı işlemlerinin denetim kayyumunun onayına tabi tutulması istemli dava açılmıştır ve yargılaması devam etmektedir. Şirketin yönetimde yer alamayan kişiler tarafından şirketin prestijine zarar vermek için basına sürekli gerçek dışı bilgiler yansıtılmıştır. Müvekkil şirketin yönetimi ile ilgili herhangi bir sorun yoktur.

Müvekkil şirketin kayyum tarafından yönetildiği izlenimi yaratılmak istenen haberler tamamen kötü niyetle çıkartılmış gerçek dışı haberlerdir."



Bu Haber 12.01.2019 - 14:21:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.