Alanya’da iki turist hayatını kaybetti
Tatil yapmak için Alanya’ya gelen iki turist hayatını kaybetti.

Antalya’nın Alanya ilçesine tatil yapmak için gelen Alman turist kaldığı otelin odasında, Rus turist ise denizde boğularak hayatını kaybetti.
Ailesiyle Alanya’nın Payallar Mahallesinde bulunan bir otelde konaklayan Alman turist V.P., kaldığı otel odasında ailesi tarafından hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, 53 yaşındaki turistin hayatını kaybettiğini belirledi.
Yine Payallar Mahelesinde bulunan başka bir otelin plajında denize giren Rus turist N.P, boğulmaya başladı. Cankurtaran tarafından karaya çıkarılan 48 yaşındaki turist ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Rus turist doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
İki turistin de cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kuruman kaldırıldı.
İlgili Haberler

İstanbul'da hakkında yıkım kararı olan otel çöktü
İstanbul Fatih'te hakkında yıkım kararı verilen ve boşaltılan otelin çatı bölümü çöktü. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri alındı.

Antalya’da Gezilecek Yerler

Radisson Türkiye'nin Satış Direktörlüğü pozisyonuna Canan Erçelebi getirildi
Turizm alanında uzun yıllar deneyimi bulunan Canan Erçelebi, Radisson Otel Grubu Türkiye Satış Direktörü oldu.



%20(2).gif)

