Alacaklılar, Alkoçlar Otelleriyle ilgili kararını verdi

Alacaklılar, Alkoçlar Otelleriyle ilgili kararını verdi

Konkordato ilan eden Alkoçlar Otelcilik'in alacaklılarla yapılan toplantısında, otel grubuna güvenoyu çıktığı belirtildi.


Alkoçlar Otelcilik'in konkordato toplantısında alacaklılardan şirkete güvenoyu çıktığı açıklandı. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Alkoçlar, Alkoçlar Otelcilik'in 18 aydaki performansı ile alacaklıların ve konkordato komiserliğinin onayını alarak yoluna devam etiğini belirtti.

Alkoçlar Otelcilik adına İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde yapılan ve yoğun katılımın olduğu belirtilirken konkordato toplantısında, komiser heyetinin sunduğu rapor, şirketin 18 aylık faaliyetlerinin olumlu yönde ilerlediğine dikkat çekiyor.

Alkoçlar Otellerinin Türkiye'nin en eski zincir markası olduğunu söyleyen Ender Alkoçlar, ''Alkoçlar Otelcilik, 2016 turizm krizinde bozulan nakit akış dengesi sonucu borçlu olduğu firmaları mağdur etmemek için yasal hakkı olan konkordato müessesesine başvurmuş ve geçen 18 aydaki performansı ile alacaklıların ve konkordato komiserliğinin onayını alarak yasal süreci tamamlamıştır. Bu süreçte markamıza olan güvenden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.



Bu Haber 06.12.2019 - 09:45:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.