AKTOB'un hazırladığı 'her şey dahil standartları' kitapçığının tamamı

AKTOB'un hazırladığı 'her şey dahil standartları' kitapçığının tamamı
Akdeniz Turistik Otelciler Birliği tarafından hazırlanan 'her şey dahil standartları' kitapçığı online olarak da yayınlandı.


AKTON tarfından hazırlanan ve her şey dahil sistemini 'Temel HD', 'Orta HD' ve 'Yüksek HD' olarak sınıflandırak kitapçık dijital olarak da yayınlandı.



Kitapçıkta, her şey dahil sistemi için oluşturulan 3 kategorinin sabah, öğlen ve akşam büfeleri ile içki büfelerinde  yer alması gereken yiyecek ve içecek çeşitleri ayrıntılı olarak anlatılıyor.






Bu Haber 29.08.2018 - 13:37:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Şükrü Cimrin 30.08.2018 - 04:54

    Öncelikle emeği geçenlere teşekkür ederiz. Standartların oluşması açısından güzel bir başlangıç. Ancak yapılan bu çalışmaya herşey dahil standartları demek acaba ne kadar doğru. Herşey dahil yiyecek içecek standartları sınıflandırılması dense daha doğru olur. Herşey dahil sadece yeme içmeye indirgenemeyecek kadar geniş bir kavram. Herşey dahil genel standartlarını tartışırken, fiziki yeterlilik, lokasyon, yıldız, Bakanlık belgeli ya da Belediye belgeli olma durumu gibi birçok faktörü de birlikte değerlendirmek gerçekçi olacaktır.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.