Akdeniz'deki otel memnuniyetlerinde Türkiye kaçıncı sırada?

Akdeniz'deki otel memnuniyetlerinde Türkiye kaçıncı sırada?

Türkiye, Akdeniz’deki otellerde konaklayanların genel memnuniyet endeksinde yer alan fiyat performans kategorisinde ilk sırada yer aldı.  


SETE tarafından açıklanan ve paranın karşılığı, oda, hizmet, temizlik, konum, yiyecek ve içecek kriterleri açısından hazırlanan Akdeniz’deki otellerde konaklayanların genel memnuniyet endeksinde (GRI), yüzde 84 ile İtalya, İspanya ve Güney Kıbrıs önlerde yer alırken Fransa yüzde 77 ile son sırada yer aldı.

Turizm DataBank’ta yer alan habere göre, fiyat-performans kategorisinde Türkiye yüzde 87 ile ilk sırada yer alırken, onu yüzde 86 ile Güney Kıbrıs ve Yunanistan takip ediyor. Dördüncü sırada sırasıyla yüzde 81 ile İspanya ve İtalya yer alıyor. Son sırada yüzde 76 ile Fransa yer alıyor.

Hizmet sıralamasında ise yüzde 90 ile Yunanistan ilk sırada yer alırken, onu yüzde 89 ile Türkiye, yüzde 88 ile Güney Kıbrıs ve İspanya, yüzde 87 ile İtalya takip ederken, son sırada ise yüzde 80 ile Fransa yer aldı.

Yiyecek-içecek kategorisinde Güney Kıbrıs yüzde 86 ile ilk sırada yer alıyor. Onu sırasıyla yüzde 85 ile Türkiye ve Yunanistan, yüzde 83 ile İtalya takip ederken son sırada ise yüzde 81 ile İspanya yer alıyor.



Bu Haber 01.12.2023 - 12:02:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.