Akay Grubunun acentelerine hizmet ihracatı ödülü

Akay Grubunun acentelerine hizmet ihracatı ödülü
Akay Grubunun bünyesinde bulunan seyahat acentelerine hizmet ihracatı ödülü verildi.

Türkiye'de hizmet sektörlerinin ödüllendirildiği 2020 yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları Ödüllerinde Akay Travel Service ve FIT Holidays’e ödül verildi. Akay Grubun iki acentesinden Fit Holidays 4’üncü Akay Travel Service ise 5’inci sırada yer aldı.

Akay Travel Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okudur ödüle ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“2022 yılı aynı zamanda şirketimiz Akay Travel’ın kuruluşunun 50. yıl dönümü. Bu yarım asırlık hikayenin her dönemini hayatımın filmi gibi yaşadım. Heyecan, stres, sıkı çalışma ve gurur. 50. yılımızı 11 binden fazla seyahat acentesi içerisinde, ülkemize en çok turist getiren ilk 10 şirket arasında yer alarak karşılıyoruz.

Bu süreç boyunca sektörün önde gelen kurum ve kuruluşları , ve sağlayıcıları tarafından, sayısız ödüllere layık görüldük. Bizlerin bu başarıları elde etmemizde, bu kilometre taşlarını birlikte aştığımız, zorlukları tecrübe ederek ilişkimizi geliştirip güçlendirdiğimiz saygıdeğer iş ortaklarımızın payı çok büyük.

İş ortaklarımıza ve en önemlisi de; bizi bu günlere getiren ve bu başarıya ulaşmamızı sağlayan sadakatli çalışanlarımıza teşekkür borçluyum.”



Bu Haber 07.01.2022 - 09:04:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.