Ahmet Misbah Demircan Tunus Büyükelçisi oldu 

Ahmet Misbah Demircan Tunus Büyükelçisi oldu 
Ahmet Misbah Demircan’ın Tunus Büyükelçisi olarak göreve başlayacacağı belirtildi.

2004 – 2019 yılları arasında 15 yıl Beyoğlu Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra 2019 yılında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığına atanan ve bu görevi de 2023 yılının haziran ayına kadar devam ettiren Ahmet Misbah Demircan’ın şimdi de Tunus Büyükelçiliğine getirildiği belirtildi.

Demircan’ın Tunus’a büyükelçi olarak atandığı bilgisini ise Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin açıkladı. Demircan’ın TÜROB’a yaptığı ziyaret sonrası açıklama yapan Müberra Eresin şu ifadeleri kullanıdı:

Türkiye Cumhuriyeti Tunus Büyükelçisi olarak göreve başlayacak, önceki dönem Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Misbah Demircan TÜROB’u ziyaret ederek TÜROB Yönetim Kurulu toplantımıza katıldı. 

Sektördeki son dönem gelişmeler, beklentiler ve Türkiye-Tunus turizmi konusunda olası işbirliği konularını değerlendirdiğimiz ziyarete TÜROB Başkan Yardımcısı Taner Yallagöz, TÜROB Genel Sekreteri İsmail Taşdemir, TÜROB Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Kalyoncu ve Kasım Zoto ile TÜROB Komite Üyeleri Ali İmdat Uçar, Ulustan Muhluoğlu ve Ceyhun Özevin katıldı. Sayın  Ahmet Misbah Demircan'a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.”

TÜROB Ahmet Misbah Demircan


Bu Haber 15.02.2024 - 08:56:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.