Ahmet İllez: Antalya’ya 600 yataklı yeni bir otel daha yapacağız

Ahmet İllez: Antalya’ya 600 yataklı yeni bir otel daha yapacağız

Miracle Resort Hotel Genel Müdürü Ahmet İllez, Kundu’daki araziye yeni bir üst segment otel yapacaklarını açıkladı.


Antalya’daki “lüks otel” yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Miracle Resort Hotel Genel Müdürü Ahmet İllez, tesisin önündeki araziye “havuz cenneti” olacak yeni bir tesis yapacaklarını açıkladı. İllez, tesisin inşaatına 2024 yılının kasım ayında başlanacağını ifade etti.

600 odalı havuz cenneti otel

TurizmDays’e konuşan Ahmet İllez, yeni yapılacak otelin 260 oda 600 yatak kapasiteli olacağını kaydetti. İllez “SwimUp yani havuz cenneti olacak yeni otel Miracle Suits ismiyle hizmet verecek. Otelin zemin ve birinci katlarındaki odaların hepsinde havuz bulunacak. En üst katta da teras havuzları bulunacak. Ayrıca otelin müşterek bir havuzu da olacak. Otelin her tarafı havuzlarla kaplanacak’’ dedi.

Eğlence alanları, gece kulübü, game land...

Ahmet illez “Yeni yapılacak lüks segment otelde yiyecek içecek ünitelerin yanı sıra eğlence alanları, gece kulübü, game land yer alacak. Ayrıca A La Carte restoranlar da ücretsiz olacak. Tüm odaları süit olacak oteli 2026 yılı turizm sezonunda hizmete açılacak. Otelde konaklayanlar aynı zamanda Miracle Resort Otelin imkanlarından da yararlanabilecekler. Üst segment otel olacak Miracle Suits Oteli bölgenin en iyi otelleri arasında yer alacak.” ifadelerini paylaştı.



Bu Haber 10.08.2023 - 09:29:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • SÜPER

    AHİSHAVİ 10.08.2023 - 10:57

    Yaparsa İLLEZ yapar. Tüm çalışma arkadaşlarına , Kardeşime sonsuz başarılar diliyorum

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.